Puppyren

Bij een puppyren zou u kunnen denken dat deze alleen voor pups is, maar dat is beslist niet zo. Deze wordt het meest gebruikt voor, uiteraard honden met pups, maar ook voor kleinere hondenrassen of een plekje voor s‘nachts waar de hond achter kan verblijven.

Een puppyren wordt nogal eens verward met een kamerbench. Op zich is dit niet verwonderlijk, want beide hebben wel degelijk overeenkomsten met elkaar. Het grote verschil tussen beide is dat een puppyren open is aan de bovenzijde. Daarnaast, maar dit hoeft niet altijd het geval te zijn, is een puppyren over het algemeen wat groter dan een kamerbench. Doordat een puppyren wat groter is kunt u deze gebruiken voor meerdere pups. Zo leren zij samen te zijn en wordt het sociale gedrag bevordert. Het feit dat de bovenzijde open is zorgt ervoor dat het gemakkelijk is om uw pup in -en uit de ren te halen. Zeker als uw pup een echte “ondeugd” is kan dit ook een nadeel zijn, omdat het dier er wellicht uit zal proberen te klimmen.

Een puppyren is uitermate geschikt om ook buiten te gebruiken. Op deze manier kunt u uw pup rustig en veilig aan uw tuin, balkon of terras laten wennen. Vanuit de puppyren kan het jonge dier langzaam maar zeker de wereld gaan ontdekken, waarbij hij weet dat hij altijd terug kan naar zijn eigen veilige en vertrouwde plek. Het wordt verder veel gebruikt bij het zindelijk maken van puppy’s.

Wij verkopen zowel gaas -als spijlpanelen, waarmee u zelf heel eenvoudig de grootte van de ren kunt bepalen. De panelen zijn in drie verschillende lengtematen leverbaar. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden.

Spijl/gaaspanelen

Beide soorten panelen zijn 95 cm hoog, incl. pootje van 5 cm.

De spijlen zitten op een afstand van 5 cm en het gaas heeft een maaswijdte van 50×50 mm met een draaddikte van 4 mm.

puppyren compleet spijl gaas 5cm
puppyren paneel