Kattenren

Katten behoren tot de meest geliefde huisdieren. Begrijpelijk, want katten zijn aanhankelijke dieren en lijken je soms beter te begrijpen dan mensen. Veel mensen hebben een echte “binnen-kat”. Dit zijn katten die nauwelijks tot nooit buiten komen. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn. Eén reden is dat de kat niet anders gewend is en een andere reden kan zijn dat u bang bent dat uw kat buiten iets ergs zal overkomen.

Katten zijn nieuwsgierige dieren. Dit geldt ook voor binnen-katten en daarmee is er bij deze dieren altijd een natuurlijke drang om naar buiten te gaan. U kunt dit heel eenvoudig mogelijk maken voor uw kat, zonder daarbij bang te hoeven zijn dat uw geliefde huisdier “er vandoor gaat”. Een kattenren geeft uw kat de mogelijkheid om lekker naar buiten te gaan om de frisse buitenlucht op te snuiven. De kattenren is voorzien van gaaselementen, waardoor uw kat de ren niet kan verlaten. Uiteraard is ook de bovenzijde van de kattenren goed afgesloten, want zoals u ongetwijfeld weet of hebt ervaren zijn katten ook heel goede klimmers.

Kattenrennen zijn in verschillende afmetingen te koop. Omdat deze vaak uit losse componenten bestaan bepaalt u in feite zelf hoe groot de ren wordt. Informeer gerust en geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wij hebben zowel verzinkte- als aluminium rennen. Op deze voorgenoemde rennen kan tevens een gazen dak gemonteerd worden of een dicht dak (bijvoorbeeld van damwandprofielplaat). De kattenren is op een eenvoudige manier in elkaar te zetten. Tussen huis/schuur en kattenren kan een verbinding gemaakt worden d.m.v. een kattenluikje.

Komen de genoemde maten in uw situatie niet uit, dan kunnen er altijd panelen op maat besteld worden. Prijzen op aanvraag.

Gegalvaniseerde stalen kattenren (verzinkt)

Deze wordt opgebouwd uit gaaselementen (mazen 5 x 5 cm) met de standaard maten 184 cm hoog en breed 100, 150 en 200 cm.

Deze elementen zijn verkrijgbaar met of zonder deur.

Aluminium Kattenren

Deze ren wordt opgebouwd uit gaaselementen (meest gebruikte gaassoort 19 x 19 mm) van ± 200 cm hoog en 100 cm breed.

Leverbaar met- of zonder deur.