Kattenkooi

Een kattenkooi is een heel praktische oplossing in het geval je meerdere katten hebt en deze, om wat voor reden dan ook, van elkaar wilt scheiden. Natuurlijk moet een kattenkooi wel aan een aantal belangrijke voorwaarden voldoen. Zo moeten deze voldoende ruimte bieden aan de katten, makkelijk schoon te maken zijn, veilig en betrouwbaar en van degelijk materiaal gemaakt zijn.

De meeste kattenkooien zijn uit te breiden met speciaal voor de kooi ontworpen voeder -en drinksets. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en groottes. Zo zijn er kattenkooien die aan twee katten plaats bieden, maar zijn er ook die plaats bieden aan acht katten. Uiteraard zitten de katten dan in een eigen ruimte binnen deze kooien.

Kattenkooien worden veel gebruikt door asielen, dierenartsen, pensions, fokkers en trimsalons. Het is niet alleen een plek waar de dieren apart gezet worden in verband met ziekten. Vaak is het ook een heel prettige plek voor een kat om even te wennen of om even in alle rust bij te komen van een operatieve ingreep. Hoewel deze kooien voornamelijk “zakelijk” worden gebruikt zien we de kattenkooi ook in toenemende mate opduiken bij de particulier die meerdere katten heeft. Uiteraard is zowel de zakelijke als de particuliere klant welkom bij ons.

Aluminium Kattenkooi

Degelijke 2, 3, 4- of 6 vaks kattenkooi, gemaakt van:

– geanodiseerd aluminium frame
– bodem en wanden van sterke kunststof/trespa plaat
– plaat is hard en glad, dus makkelijk schoon te houden
– degelijke grendel

Opties:

– 2 baks draaibare voederset
– verrijdbaar
– uitneembaar tussenschot
– zitplank

Prijs op aanvraag.