puppyren buitenNiets is zo vertederend als een puppy. De speelsheid en het levensplezier dat zo kenmerkend is voor jonge hondjes is fantastisch om te zien en om van dichtbij mee te maken. De zorg voor een puppy is van andere aard dan de zorg voor een iets oudere hond. Jonge honden zijn kwetsbaar, gevoelig en moeten natuurlijk nog opgevoed worden. Het is uitermate belangrijk dat je een puppy niet overweldigt met nieuwe dingen en nieuwe indrukken. Ga maar eens na wat dit voor effect op jezelf heeft!

Voorzichtig laten wennen aan buiten zijn

Eén van de dingen waar een puppy aan moet wennen is buiten zijn. Een zogenaamde puppyren buiten is een uitermate geschikte kennel om een jong hondje hier rustig en gedoseerd aan te laten wennen. In een puppyren buiten kan de jonge hond op zijn gemak de tuin of het balkon observeren. Het jonge dier kan op deze manier ook wennen aan de geluiden en geuren van buiten. Op deze wijze raakt het sneller vertrouwd met zijn buitenomgeving en zal het hondje zich hier sneller vertrouwd en op zijn plaats voelen.

Een puppyren buiten als vertrouwde plek

Een jonge hond barst van de energie. Maar als die energie op is, dan is het erg prettig voor het dier als het zich even terug kan trekken op een voor hem vertrouwde eigen plek. De puppyren buiten is ook hier uitstekend geschikt voor. Door jouw puppy in de puppyren buiten te doen kan het hondje zich ontspannen en even bijkomen van alle indrukken. Het is voor zowel jou als baasje als voor jouw hond dan prettig dat jullie hiervoor niet direct naar binnen moeten. Frisse buitenlucht is voor mens en dier gezond en met buiten een veilige en vertrouwde eigen plek is er dan ook geen enkele noodzaak om naar binnen te gaan.

Plaatsing van de puppyren buiten

Wanneer je kiest voor een puppyren buiten, dan is het belangrijk dat je deze op de juiste plaats neerzet. Hou hierbij rekening met factoren als zon, wind en neerslag. De ideale situatie bestaat vaak niet, dus kies dan de plek die hier het dichtst bij in de buurt komt. Zet in elk geval deze kennel nooit in de volle zon! Een plek die gedeeltelijk in de schaduw ligt en uit de wind geniet de voorkeur.

Waar koop ik een puppyren buiten?

Een puppyren buiten kopen doe je natuurlijk, net zoals al je andere aankopen, gewoon online. Uiteraard doe je dit bij de specialist op dit vlak en dan kom je al snel uit bij Zwart Dierenverblijven. Hier vind je alles wat je nodig hebt op het gebied van kennels, benches en andere dierenverblijven. Bepaal bijvoorbeeld zelf hoe groot jouw puppyren buiten wordt door gebruik te maken van losse kenneldelen. Bij Zwart Dierenverblijven staat kwaliteit, lees: dierenwelzijn, altijd voorop. Bovendien denken we graag met je mee in praktisch haalbare oplossingen.

Meer weten? Neem dan contact op met ons!