reisbenchAls je een hond hebt, dan neem je dit beestje natuurlijk het liefst ook overal mee naar toe. Wanneer dit ‘overal’ enigszins in de buurt is, ach dan ga je lekker lopen met de hond. Is ‘overal’ een klein stukje verder dan dit? Dan pak je de fiets en laat je jouw hond lekker met je mee rennen. Zo ben jij lekker sportief bezig en jouw hond kan ook lekker zijn energie kwijt.

Maar wat nu als ‘overal’ dusdanig ver weg is dat lopen of fietsen simpelweg niet mogelijk is? Uiteraard kun je ervoor kiezen om je hond thuis te laten of het dier even bij familie of een goede vriend onder te brengen. Maar, zoals gezegd, neem je je hond het liefste gewoon mee in de auto. En waarom ook niet? Een reisbench is namelijk de ideale oplossing voor het meenemen van huisdieren in de auto. Een reisbench is in dit geval niet een draagbare mand of kooi, maar een min of meer vaste bench in de achterbak van de auto.

Een autokooi, zoals een reisbench ook wel wordt genoemd, is een heel veilige oplossing. Veilig voor zowel jou als baasje, maar zeker ook veilig voor jouw hond. De autokooien van Zwart Dierenverblijven voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Zo zijn ze zeer sterk, zonder overdreven zwaar te zijn. Het moet immers wel mogelijk zijn om de reisbench ook weer uit de auto te halen. De solide constructie rammelt bovendien niet en dat is wel zo prettig voor jou als chauffeur. Je wordt immers niet afgeleid door vervelende geluiden en kan zo je volledige aandacht op het verkeer houden. En dat met de wetenschap dat jouw trouwe viervoeter lekker in zijn reisbench ligt.

Zwart Dierenverblijven biedt je de mogelijkheid om de standaard autokooi uit te breiden met diverse opties. Voorbeelden van opties zijn in dit geval:

  • Spijlen in de achterwand
  • Spijlen in de zijkant van de bench
  • Een comfortabele rubberen mat op de bodem van de kooi
  • Een grendel met sleutel of knopje

Mocht je zelf speciale wensen hebben met betrekking tot een reisbench, laat het Zwart Dierenverblijven dan weten. Wij denken namelijk graag met je mee in praktisch haalbare en betaalbare oplossingen!