voliere panelenAls vogelliefhebber breng je veel tijd door met jouw vogels. Je zorgt uiteraard goed voor de vogels, waarbij je er natuurlijk voor zorgt dat ze voldoende ruimte hebben. Een volière mag dan eigenlijk niet ontbreken. Met behulp van volière panelen bouw je deze heel gemakkelijk zelf. Het grote voordeel hiervan is dat je alle vrijheid hebt met betrekking tot de afmetingen van de kooi. Volière panelen zijn in verschillende maten verkrijgbaar en zijn onderling te combineren. Zo kun je altijd, ook wanneer de ruimte beperkt is, een volière plaatsen.

Volière panelen, waar moet je op letten?

In veel gevallen staat een volière buiten. Dit betekent dat de panelen bestand moeten zijn tegen weersinvloeden. Ze moeten van dusdanige kwaliteit zijn dat deze niet gaan roesten. De gaaspanelen van Zwart Dierenverblijven zijn altijd verzinkt en van de beste kwaliteit staal gemaakt. Bovendien kun je kiezen voor gepoedercoate delen in verschillende kleuren (donker groen, antraciet, zwart).

Een tweede belangrijk punt van aandacht als je zelf een volière gaat plaatsen is de stevigheid van de constructie. Alle benodigdheden voor een stevige en stabiele constructie bestel je bij Zwart Dierenverblijven. Denk hierbij onder andere aan aluminium kokers, hoekstukken, profielen en popnagels. Natuurlijk kun je altijd contact opnemen met ons als je vragen hebt over het bouwen van een volière met behulp van volière panelen.

Verder is het goed om te weten dat je met losse elementen ook een volière voor binnen kunt maken. Informeer ook wat dit betreft bij ons naar de mogelijkheden die Zwart Dierenverblijven te bieden heeft.

Maatwerk leveren

Hoewel het bouwen van een volière met behulp van volière panelen in de praktijk erg gemakkelijk is, kan het zo zijn dat je toch niet helemaal weg komt met de standaard maten van de verschillende panelen. Laat dit geen probleem zijn, want Zwart Dierenverblijven levert ook maatwerk. Het is voor ons een kleine moeite om een paneel in speciaal die ene maat voor jou te maken. Zo hoef jij geen concessies te doen aan jouw ontwerp.

Volière panelen bestellen

Alle onderdelen die je nodig hebt voor het bouwen van een mooie volière voor jouw vogels bestel je bij Zwart Dierenverblijven. Laat ons weten, door middel van een bouwtekening of schets, hoe jouw ideale volière eruit moet komen te zien en je ontvangt van ons een complete offerte. We zullen het niet nalaten om met je mee te denken in praktische en betaalbare oplossingen als de tekening hier aanleiding toe zou geven. Ben je akkoord met de offerte? Dan gaan we direct voor je aan het werk, zodat jij snel aan de slag kunt met het bouwen van jouw volière met behulp van volière panelen!